Banner sus

Imagine sfarsitul lumii

Sfarsitul lumii a fascinat de-a lungul timpului fiecare generatie si fiecare generatie a avut cel putin o profetie sau un motiv de care sa se teama. Sfarsitul lumii sau Apocalipsa este un subiect extrem de controversat si, desi se spune ca numai Dumnezeu stie cu exactitate momentul cand acest sfarsit va sosi, exista o multime de date care mai de care mai apropiate de data in care ne aflam.

Profetiile lui Nostradamus despre SFARSITUL LUMII

Cand vine vorba de profeti, numele cel mai citat este cel al lui Nostradamus. Acesta a spus ca, in 2019, Soarele va incepe sa se raceasca iar in 2025 va fi momentul inceperii Apocalipsei.Conform lui Nostradamus, forta gravitationala a Pamantului va disparea din cauza exploziei planetei Marte. Una dintre cometele care graviteaza in jurul Sistemului Solar isi va devia cursul si se va apropia amenintator de Pamant. In ciuda tuturor incercarilor umanitatii de a o distruge, aceasta se va ciocni cu Luna. Pamantul va pierde astfel satelitul sau natural.Atmosfera Pamantului se va schimba radical din cauza formarii unui strat dens de praf format in urma distrugerii Lunii. Acesta va incepe sa se supraincalzeasca, iar in jurul anului 2060 toata planeta va muri.

O alta sursa indica faptul ca Nostradamus, cel mai renumit dar si cel mai enigmatic profet al trecutului, indica anul 3797 drept data pentru sfarsitul lumii si vorbeste despre o serie evenimente, catastrofe ce vor avea loc. Si aceasta doar pentru ca in 100 de catrene, Nostradamus a prezis evenimentele care aveau sa se intample pana in anul 3797, semn ca omenirea va contina sa existe inca aproape 2000 de ani.

Profetiile lui Edgar Cayce despre APOCALIPSA sau SFARSITUL LUMII

Numit şi profetul adormit, Cayce avea viziuni în timp ce se afla în transă. Vedea lucruri din trecut, din prezent şi din viitor. A descifrat mistere ale istoriei, a salvat oameni de boli incurabile, uimind medicii. Iar multe dintre profeţiile sale despre cumpenele omenirii şochează în continuare o lume întreagă. Cayce nu a oferit o data exacta la care sa ne asteptam sfarsitul insa a oferit doua semne importante care vor preceda Apocalipsa: o insula care va aparea si soarele negru.

 

În Marea Arabiei, în urma cutremurului puternic din Pakistan, a apărut la suprafaţă o nouă insulă. Insula ce s-a ridicat de pe fundul oceanului în urma cutremurului măsoară în jur de 90 de metri în diametru şi 20 de metri înalţime. In anumite cercuri se spune deja, că acesta este un semn clar că sfârşitul lumii este din ce în ce mai aproape, bazându-se pentru aceasta pe profeţiile lui Edgar Cayce care anunţa că "înaintea Apocalipsei, noi pământuri se vor ridica din mare".In 1936, Cayce a prezis ca Atlantida va reveni la suprafata, iar primele semne se vor vedea in apropiere de Bahamas, in zona Insulei Bimini. Alaturi de acest presupus semn, un al doilea va fi o eclipsa majora de soare.

Profetiile Babei Vanga despre SFARSITUL LUMII 

Predicţiile Babei Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria, se întind până în anul 5079, când a prezis sfârşitul lumii. Până atunci, numeroase evenimente se vor produce pentru ca în cele din urmă omenirea să ajungă să comunice cu Dumnezeu, pentru ca mai apoi să dispară definitiv din acest univers. Potrivit acesteia in anul 5076 va fi descoperita o noua limita a universului masurabil, limita pe care oamenii deja in numar de peste 300 de miliarde si dispusi pe diferite planete, vor incerca sa o treaca. Trei ani mai tarziu vine sfarsitul lumii potrivit acesteia.

 

Descoperiri

Stiinta


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rcoce96/public_html/misterele-lumii.ro/modules/mod_jw_srfr/helper.php on line 42
JSN Dome template designed by JoomlaShine.com