Banner sus

Planeta Nibiru - misterioasa planeta din sistemul nostru solar

Mai multe civilizatii s-au stins pina acum si multe se vor mai sfarsi pina atunci cand planeta noastra va fi spulberata de o alta planeta. Atlanzii si Atlantida reprezinta probabil cea mai populara civilizatie despre care se spune ca a existat pe Terra si care se presupune ca a disparut intr-un cataclism de proportii biblice. Dar pe langa Atlantida au mai existat si alte civilizatii vechi si infloritoare, civilizatii care au vorbit, fara exceptie, de o planeta din sistemul nostru solar, planeta care trece la fiecare 3600 de ani pe langa Pamant si care provoaca distrugeri si schimbari majore.

Astrofizicianul, Zecharia Sitchin, a lansat ipoteza, conform căreia Nibiru este o planetă suplimentară în sistemul nostru solar. Planeta nu a fost observată pentru că ea are o orbită deconcentrată. Ea a mai fost numită planeta vagabond, pentru că ea părăsește sistemul nostru solar, după care revine. Este practic planeta din sistemul nostru solar cu cea mai mare orbita cunoscuta, tocmai din acest motiv este necesara o perioada atat de lunga pentru a ajunge din nou langa noi.

Planeta X este asociata cu distrugerea si ,implicit, cu Apocalipsa sau Sfarsitul Veacurilor. Atunci cand aceasta planeta trece pe langa Pamant, au loc cutremure,tsunami,furtuni puternice, etc.Planeta X, cunoscută și ca Nibiru, a stârnit numeroase dezbateri atât printre cercetători, cât și prin adepții teoriilor conspirației. Ideea că Planeta X va aduce sfârșitul lumii, intrând în coliziune cu Pământul, e una din vremuri antice, fiind pomenită inițial de către sumerieni, cu 5.000 ani îEn.

Cele mai fanteziste teorii vorbesc despre faptul că de pe Planeta X (sau Nibiru) au venit extratereștrii Anunaki care au dus la terraformarea planetei și crearea noastră ca specie. Cercetătorii nu se aruncă să facă declarații în acest sens și rămâne de văzut dacă o nouă planetă își va face apariția în manualele școlare. Conform wikipedia Anunnaki (alte denumiri Anunnaku, Ananaki sau Anunna) este un grup de zeități sumeriene, babiloniene și akkadiene. Numele poate fi scris „da-nuna”, „da-nuna-ke4-ne” sau „da-nun-na”, semnificând „cei de sânge regal” sau „copii princiari”. Potrivit unei alte surse Annunaki reprezintă un grup de zeităţi sumeriene, akkadiene şi babiloniene. Numele lor semnifică “cei cu sânge regal” sau “prinţi”. Pentru babilonieni, Annunaki erau un termen care se referea la zeii subpământeni. În mitul creaţiei babiloniene “Enuma Elish”, creatorul umanităţii, Marduk, i-a despărţit pe Annunaki, cărora le-a oferit locuri corespunzătoare: 300 în paradis şi 300 pe Pământ (precum se vede, Annunaki se află în paradis, nu în iad, aşa cum susţine Sherry Shriner). Drept mulţumire, Annunaki, marii zei, au construit splendidul monument de la Esagila.

Planeta X sau Nibiru ar fi trebuit sa se vada deja conform Civilizatiei MayaPlaneta Nibiru este cunoscuta ca fiind a XII-a planeta a Sistemul Solar si i se mai spune si Planeta cu 50 de nume, tocmai fiindca se regaseste in foarte multe traditii cum ar fi cele sumeriene, akadiene, babilonien, mesopotamiene, indiene, chineze si ale altor popoare. Nibiru mai este cunoscuta si ca Marduk, Planeta crucii, Regele cerurilor, Casa marilor stralucitoare, Cel ce arunca foc, A douasprezecea planeta, Planeta zeilor etc. Aceasta planeta are intre 7 si 12 sateliti, are o orbita eliptica extrem de alungita, iar inconjurul soarelui il efectueaza in 3600 de ani terestri. Cele mai multe informatii despre aceasta planeta le avem de la sumerieni si akadieni. In Ninive (capitala akadienilor), langa Bagdad s-a gasit o biblioteca cu placute din lut. Interesant este faptul ca pe una dintre aceste placute se regaseste reprezentat un “Zeu Soare” care coboara pe pamant iar pe fundal se poate observa Sistem solar unde, intre Marte si Jupiter, se poate observa aceasta planeta (sursa intunel.com).

 

Pe de alta parte, desi crestin-ortodocsilor nu le va placea, sosirea acestei planete este asociata cu a doua sosire a lui Iisus pe Terra, chiar daca din vremea in care Iisus s-a sacrificat pentru omenire nu au trecut decat putin peste doua milenii.Această planetă împreună cu alte asteroizi și un pitic maro intersecta sistemul nostru solar într-o orbită eliptică de câteva mii de ani. La fiecare dintre pasaje pământul își amintește felul in care cutremure și dezastre au modelat planeta noastră.Lumea noastră este plină cu resturi importante (unele submarine) civilizații care ne-au precedat în această întâlnire cu Nibiru rămase.(Piramidele, citat structuri submerse pietre sculptate și altele)

Aceasta este planeta care ar fi trebuit sa aduca Sfarsitul Lumii pe 21.12.2012 si care ar fi trebuit sa straluceasca mult timp pe cerul omenirii, alaturi de soare. 

Descoperiri

Stiinta


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rcoce96/public_html/misterele-lumii.ro/modules/mod_jw_srfr/helper.php on line 42
JSN Dome template designed by JoomlaShine.com