Banner sus

Principalele teorii au la baza existenta extraterestrilor

Extraterestrii si viata de pe alte planete ne-au fascinat si vor continua sa ne fascineze mult timp dupa ce vom fi descoperit prima civilizatie extraterestra. Pentru ca dupa ce o vom fi descoperit pe prima si vom fi facut schimb de experienta cu aceasta, omenirea va avea noi teluri si noi intrebari. Asta daca prima civilizatie extraterestra intalnita nu va fi una ostila sau noi nu vom dori sa profitam de pe urma resurselor acesteia din urma. In cele ce urmeaza va vom prezenta sapte teorii despre extraterestrii, sapte subiecte controversate.

1. Piramidele au fost construite de extraterestri ca si centrala energetica sau loc de aterizare pentru navele acestora.Piramida lui Keops, numită şi “Marea Piramidă de la Giza”, este una din Cele Șapte Minuni ale Lumii Antice, însă construcția ei și a celorlalte piramide din Egipt rămâne învăluită de mister, teoriile privind ridicarea lor mergând chiar până la ideea că ar fi fost construite de extratereștri. Nave gigant care sa fi coborat pe pamant? Energie misterioasa capabila sa "hraneasca" aproape jumatate din populatia de atunci a pamantului?

sursa foto: awp.wikia.com

2. Homo Sappiens a fost creat de extraterestri annunaki prin modificari genetice.Tablite din vremuri imemoriale (tablitele sumeriene) explica cum acesti Anunnaki, au venit pe Terra, cautand aur, iar dupa ce muncitorii s-au revoltat impotriva conducatorilor lor, acestia, cum ar fi Enki si Enlil, cei care conduceau misiunea Anunnaki pe Pamant, au decis ca se impune crearea unor sclavi. S-au ales maimutele, iar prin combinatii genetice, dupa foarte multe erori, s-a ajuns la crearea unui umanoid inteligent numit LU.LU, numit si „primul Adam”.Chiar oamenii de stiinta recunosc ca acum 500.000 de ani, s-a actionat asupra ADN-ului uman, dar si acum 35.000 de ani, cand specia umana a evoluat brusc de tot, o data cu aparitia uni alt factor de sange, cu Rh negativ (sange albastru), foarte diferit, de ceea ce au majoritatea. Tu ce RH al sangelui ai? Esti urmasul extraterestrilor sau esti omul vechi, mostenitorul de drept al pamantului?

annunaki se presupune a fi fost fiinte inalte si cu inteligenta de....neinteles pentru civilizatia actuala

3.Yetti, Bigfoot, Sasquatch exista si se ascunde de oameni? A fost filmat in toate colturile lumii astfel incat s-ar putea sa fie cel mai interesant si urmarit subiect despre care se sustine ca nu exista. Farse sau adevar? Cert este ca aceasta fiinta bipeda foarte mare a fost filmata, poza, vanata astfel incat majoritatea oamenilor au inceput sa fie siguri asupra existentei acestei fiinte. Sa fi fost ea omul originar de pe Terra de acum mii de ani? Exte acesta un monstru sau o anomalie genetica obtinuta in laborator?Reinhold Messner, primul alpinist care a urcat pe Everest fără oxigen suplimentar, studiază această creatură pe care ar fi întâlnit-o, în 1986.El a descoperit un manuscris tibetan de acum 300 de ani, care scrie despre Yeti, pe care îl prezintă ca fiind o specie de urs, exact cum susţin şi doi cercetători care nu cad de acord asupra carei specii de urs apartine Yetti. Teoria acestora il plaseaza pe Bigfoot in regnul animal, inrudit cu doua specii de urs, diferenta masiva intre ursii respectivi si acesta fiind mersul aparent biped al celui din urma.

 

sursa foto: thesun.co.uk

 

4. A existat potopul Biblic si regnul animal chiar a fost salvat pe o arca? Daca privim in termeni contemporani si trecem prin filtrul analizei logice, vom sustine instantaneu ca este imposibill sa construiesti cu tehnologia de atunci o arca pe care sa poata urma fiecare specie de animal,pasare, insecta sau taratoare exsitenta. Biblia povesteşte cum Noe şi familia sa s-au salvat pe Marele Potop pe o arcă cu tot felul de animale. La încheierea a 40 de zile şi 40 de nopţi arca s-a oprit „pe creasta muntelui Ararat”. Tradiţia şi Biblia consideră că evenimentul a avut loc cu 2.345 ani înaintea erei noastre si foarte probabil intr-un loc oarecum izolat iar nu pe toata planeta. Doua teme de gandire pentru cei care cred ca este imposibil: teoria diluviana sau "Marele Potom" este o poveste prezenta in toate civilizatiile, indiferent de vechime sau locatie si aproximativ general acceptata de teoreticienii genului, iar speciile de la momentul respectiv poate erau doar de cateva sute si nu exista varietatea de acum (poate existau doar speciile de baza fara variatiile de ast

azi).

5. Exista o civilizatie in interiorul pamantului? Calatorie in interiorul Pamantului, creatia lui Jules Verne, ne povesteste de o lume in lume. Numeroasele canale, grote, daca nu chiar orase subterane ce pot adaposti zeci de mii de oameni (precum este cel din Turcia), par sa conduca spre ideea ca omul, ca orice al mamifer, in vremuri mai grele poate sa se refugieze...sub pamant. Conform conspirationistilor si alimentati de declaratii ale unor fosti sau presupusi oficiali sau persoane care au avut contact cu guverne ale unor tari dezvoltate, farfuriile zburătoare aparțin unei civilizații INTRAterestre,si nu extraterestre, dar care deține numeroase colonii și în interiorul altor planete din sistemul nostru solar. Această civilizație a trăit în trecutul îndepărtat pe Pământ, dar din cauza schimbărilor dramatice prin care a trecut planeta noastră, a ales să-și continue viața în interiorul planetei. Acolo există numeroase baze ale acestei civilizații intraterestre.

6. Exista zombie sau morti care pot sa fie inviati pentru ca mai apoi sa devina zombie? Fenomenul zombie a luat amploare mai ales in America de Nord, teama de zombie sau de un atac in masa al acesta fiind una dintre primele trei temeri ale americanilor. Sa fie acest fenomen zombie o creatie tipic hollywodiana sau monstrii zombie exista cu adevarat? Teoriile conforma carora zombie nu exista nu necesita dezvoltare sau explicatii suplimentare. Cei care cred in existenta zombie sustin ca zombie provin din insula caraibeană Haiti. Ei sunt oameni care au fost aproape ucişi, fiind mai apoi aduşi la viaţă dintre oamenii aproape morţi de către preoţii woodoo, pentru a fi folosiţi ca sclavi tot restul vieţii lor mizerabile. Zombi se pot mişca, pot mânca, auzi şi vorbi, dar nu au memorie şi nu conştientizează starea în care se află. Legendele despre zombi există de secole, dar un caz real nu a fost documentat decât în 1980. Daca ne gandim ca exista foarte multe surse media care au prezentat articole sau materiale despre cum sa te protejezi in caz de o invazie zombie am fi tentati sa credem ca subiectul este pe cat de poate de real, nu? Dar daca ne gandim ca media raspunde nevoilor oamenilor, am fi tentati sa credem ca este un subiect pe care oamenii si-l doresc.

7. Posedarea demonica si barbati sau femei posedate cu puteri anormale. Este unul dintre subiectele pe care suntem siguri ca orice roman le-a "tratat" la un anumit moment intr-o alta discutie. Americanii sunt cu zombie, noi suntem cu posedatii. Posesia demonică (sau Posedarea demonică) este deținută de mai multe sisteme de credință ca fiind de fapt o posedare a unei persoane de către o ființă supranaturală malefică (sau demon). Descrieri ale posesiunilor demonice includ adesea amintiri șterse sau personalități, convulsii, „crize” și leșin ca și cum persoana ar fi pe moarte. Este subiectul caruia suntem inclinati sa ii acordam titlul de cea mai credibila teorie a conspiratiei, atat prin prisma cazurilor inregistrate "oral" in Romania, cat si prin existenta Binelui si a Raului inca din timpul celor mai vechi civilizatii. Pe scurt, este subiectul (Dumnezeu si necuratul) a carei existenta nu este contestata ci general acceptata. Si pentru ca Dumnezeu exista, atunci orice alt fenoment legat de el trebuie sa existe, nu? Sa nu uitam ca Biblia vorbeste de nenumarate cazuri in care Iisus sau discipolii Acestuia fac exorcizari. Ce simtome prezinta o persoana posedata? Trasaturi modificate ale fetei, de nerecunoscut parca (uratire a chipului), voce schimbata cu un timbru gros,grav si inflexiuni de joasa frecventa (voce demonica), predispozitie catre placeri trupesti (persoana posedata va face propuneri erotice fara "perdea"), posibilitatea de a citi gandurile (atunci cand entitatea este "enervata" va scoate la iveala secrete indiscrete menite sa indeparteze sau sa ii tina la distanta pe cei care doresc sa il alunge), aerul rece si frigul sunt alte doua caracteristici care apar in preajma acestor persoane. Deci, credeti?

 

 

 

Descoperiri

Stiinta


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rcoce96/public_html/misterele-lumii.ro/modules/mod_jw_srfr/helper.php on line 42
JSN Dome template designed by JoomlaShine.com