Banner sus

11:11 - Doua numere maestre si o ora incredibila?

Misterele si numeroogia au mers mana in mana din timpuri mai vechi decat ne putem aduce aminte. Si lucrurile devin cu atat mai interesante cand ne-am uitat, cel putin o data, la ceas la ora 11:11. Si cand am vazut ca acest lucru a inceput sa se repete ne-am pus intrebari. Mai jos vom incerca sa va povestim cate putin despre semnificatia combinatiei de cifre 11:11, mai ales intrucat astazi avem privilegiul de a ne afla chiar in 11/11.

O multime de combinaţii de numere sunt întâlnite zilnic de oameni de pe tot globul, dar cel mai des întâlnită este combinatia 11:11, iar aceasta apare cel mai des pe cadranele ceasurilor electronice. În momentul în care am întâlnit de mai multe ori combinaţia 11:11 am inceput sa ne informam. Iata ce am gasit despre aceste doua cifre.

1. Cand vezi 11:11 esti pe cale sa devii dependent de ceva sau de cineva. Descopera in acest minut de ce anume esti pe cale sa devii dependent. Daca nu descoperi nimic, atunci e grav, ori e prea tarziu, 

2. Cand vezi 11:11 este un fel de apel de reamintire al scopului tău adevărat aici, pe Pământ. Numerele de genul 11, 22, 33 sunt numite numere maestre şi le sunt atribuite semnificaţii esoterice. Ideea estear fi că te afli pe drumul cel bun al evoluţiei tale pe pământ atata timp cat vezi regulat aceasta combinatie.

3. Cand te uiti la ceas si vezi 11:11 este o confirmare ca te afli pe drumul cel bun si ca in scurt timp se va intampla ceva nou in viata ta. Asteapta-te la schimbari sau ceva noua chiar in cursul zilei respective.

4. Daca te uiti frecvent la ora 11:11 la ceas este foarte posibil ca acela sa fie ceasul tau intern, momentul in care ai obisnuit organismul cu un anumit tip de tratament. Fie ca este momentul in care te trezesti, dupa schimbul 3, fie ca este momentul aproximativ in care obisnuiesti sa fumezi o tigara in pauza de la servici, etc.

5.Daca te uiti la ceas si vezi mereu 11:11 te asiguram ca este posibil sa te uiti foarte des la ceas si sa constientizezi foarte mult asupra acestor doua cifre, care se pare ca te-au marcat intr-o oarecare masura, din moment ce cauti pe internet informatii. Vei vedea ca este foarte posibil sa te uiti la ceas la 13:13 daca incepi sa faci constient timp de cateva saptamani acest lucru. Dupa aceasta vei vedea doar 13:13.

Sa nu uitam ca, in urma cu patru ani, numerologii din lumea întreagă au intrat în stare de alertă, odată cu apropierea zilei de vineri, cu 49 de minute înainte de ora prânzului - 11.11 din 11/11/2011, o aliniere rară a acestor numere, care, pentru adepţii ştiinţelor oculte, ar putea semnala producerea unor evenimente neobişnuite

Unii evocau atunci  începutul unei noi epoci umaniste, al unei noi armonii în lume, deschiderea unei porţi spre o altă dimensiune sau chiar "o bulversare a conştiinţei". 

Iata-ne, in continuare aici, uitandu-ne la ceas!

 

 

 

Descoperiri

Stiinta


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rcoce96/public_html/misterele-lumii.ro/modules/mod_jw_srfr/helper.php on line 42
JSN Dome template designed by JoomlaShine.com