Banner sus

Extraterestri exista pe o multime de alte planete, doua chiar din sistemul nostru solar?

Sistemul noastru solar numara 8 planete si recent retrogradata Pluto, mii de alte corpuri de mici dimensiuni (asteroizi sau comete) iar galaxia noastra se presupune ca are un numar de aproape 500 de miliarde de planete, pentru 500 de milioane dintre acestea existand potentialul de a gazdui viata. La toate aceste informatii adaugati faptul ca oamenii de stiinta estimeaza numarul galaxiilor din univers fiind de peste 100 de miliarde. Daca peste aceastea mai punem si teoria multiversului, posibilitatea de a gasi planete locuite este EXTREM de mare. Exprimarea corecta ar fi ca exista cu certitudine viata pe alte planete insa se afla la distante prea mari pentru a fi gasita cu actuala tehnologie. In materialul de mai jos vom analiza cele mai importante stiri despre viata pe alte planete.

Pe LUNA exista posibilitatea sa existe sau sa fi exista o civilizatie extraterestra!Dacă n-ar fi fost Luna, Pământul ar fi fost mort ca planeta Venus. Şi asta întrucât Luna produce fenomenul mareei, are efecte stabilizatoare pentru a ţine planeta noastră la unghiul corect necesar apariţiei anotimpurilor şi păstrează apa în stare lichidă pe mare parte din Terra. Luna se presupune a fi goala pe interior, in aceasta avand locatia extraterestrii cenusii, mici de inaltime.

Potrivit lovendal.ro o specie ciudată de extratereştri, mai puţin cunoscută, cu numele de Essassani. Ei trăiesc pe planeta cu aceeaşi nume (ESSASSANI), situată la 500 de ani-lumină faţă de planeta noastră, în direcţia constelaţiei Orion. “Essassani” înseamnă în limba lor “locul luminii vii”.Nu sunt prea înalţi, fiind chiar mai mici ca oamenii… au doar 1,5 metri. Doar femelele Essassani au păr (nu şi masculii), dar, în cazul acesta, părul lor este alb. Capul lor nu este atât de mare şi de disproporţionat ca la alţi extratereştri; nasul lor este redus, iar gura este mult mai mică decât cea a oamenilor. În schimb, ochii lor sunt mari şi negri.

Despre martienii de pe MARTE nu este nevoie sa dezvoltam prea mult subiectul, va vom aminti doar ca in luna august a acestui an cei care cred în extratereştri au fost că robotul Curiosity, trimis de NASA pe Planeta Roşie, a surprins o femeie. Teoria venea la câteva zile după ce într-o poză făcută de acelaşi robot era identificat un animal. În luna aprilie, un clip în care pare să fie o sferă care levitează deasupra solului de pe Marte a făcut furori pe internet. Potrivit romaniatv.net Adepţii teoriei conspiraţiei sunt convinşi că NASA încearcă să ascundă existenţa extratereştrilor. Ei spun, însă, că imagini surprinse de robotul Curiosity arată clar o femeie pe o stâncă de pe Planeta Roşie. Aceasta pare să aibă părul lungi, mâini şi sâni.

Cel mai mare deconspirator al  extraterestrilor, Phil Schneider a starnit  numeroase controverse cu declaratiile sale, cea  mai interesanta fiind povestea despre Valiant  Thor, extraterestrul care a muncit pentru  guvernul american, extraterestrul fiind originar de pe VENUS.Extraterestrul de pe Venus a avut mai multe intalniri cu presedintii americani din acea perioada, printre care Eisenhower si Nixon, cunoscuti pentru predilectia lor catre viata de pe alte planete.

O legendă australiană spune că în trecutul îndepărtat, atunci când nu exista omul modern, ființe extraterestre au coborât din ceruri și au construit o serie de piramide.Ființele extraterestre erau înalte, cu părul blond și purtau pandantive cu delfini la gât. Conform legendei, extratereștri proveneau din constelația Orion și din motive necunoscute au construit numeroase piramide pe continentul australian. Principalele lăcașe extraterestre în formă de piramidă erau construite la nord de Brisbaine, în Queensland, mai exact în oraşul Gympie.

Misterioasa Planeta X sau NIBIRU este o alta planeta din sistemul nostru solar dar care are o orbita de 3600 de ani, ceea ce inseamna ca trece prin sistemul nostru solar o data la 3600 de ani, restul timpului orbitand in afara galaxiei.Sumerienii antici (Sumerienii au fost prima civilizatie pe pamant) au invatat tot ce se stia despre zeii lor, pe care i-au numit “Anunnaki” (in traducere: “Cei care din cer vin pe pamant”) Sumerienii stiau fiecare planeta din sistemul nostru solar, stiau culorile lor si satelitii ce orbitau in jurul lor. Ei au mentionat ca Marte a avut la un moment dat apa, lucru foarte interesan luand in considerare ca noi abia acum incepem sa descoperim acest lucru. Absolut tot ce stiau Sumerienii, spun ei, le-a fost predat de catre Anunnaki (Zeul lor), care a coborat pe pamant de pe o planeta pe care ei o numeau Nibiru (tradusa: “The planet of the crossing”)

 

Descoperiri

Stiinta


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rcoce96/public_html/misterele-lumii.ro/modules/mod_jw_srfr/helper.php on line 42
JSN Dome template designed by JoomlaShine.com