Banner sus

Sursa foto : www.dailymail.co.uk

O parte dintre oameni cred ca experientele de mai jos sunt veridice, foarte multi dintre noi cred in existenta extraterestrilor si aproape toti isi doresc adevarul. Va vom prezenta mai jos trei intalniri presupuse a avea la baza extraterestri, intalniri care au facut deliciul pasionatilor de SF ani buni. 

Prabusirea din Roswell, New Mexico – 1947

Nici un alt incident de genul asta nu a facut mai mare valva in presa decat cel din Roswell. In iulie 1947 un fermier pe nume Matt a gasit pe campul lui, la 50 de mile de New Mexico, cateva resturi metalice ale unei farfurii zboratoare, dupa cum a declarat el.
Crezand ca ar putea fi un pericol, acesta a sunat la autoritati, iar armata a venit imediat in zona. Desi au existat numeroase dovezi ale aparitiei extraterestre, armata a negat totul si a tinut secret evenimentul. Militarii au luat toate resturile navei si, dupa un timp, au negat ca a fost vreun eveniment in zona aceea. Din reactiile armatei, populatia a fost sigura ca acolo s-a intamplat ceva.
Desi jumatate din populatie crede ca extraterestrii exista, doar 5% din oameni spun ca au vazut vreodata o aparitie misterioasa. Momentan, nici oamenii de stiinta nu stiu ce sa creada, iar dovezile nu sunt suficiente. 

Urmarirea din Belgia – 1990

Acest eveniment este similar cu unul produs la Teheran, acum 36 de ani, cand mai multe nave triunghiulare inchise la culoare au speriat oamenii. De data aceasta data, un fotograf a surprins o nava extraterestra in timp ce zbura deasupra Beligiei. In seara zilei de 30 martie, avioanele NATO au observat mai multe obiecte triunghiulare cu multe lumini ce straluceau pe cerul belgienilor. Navele nu au fost prinse, dar multi locuitori au asistat cu sufletul la gura la urmarirea aeriana. Fotograful Henradi a surprins, pe 15 iunie, o alta nava intr-un incident asemanator.

Luminile din Phoenix – 1997

Un alt caz care ramane nerezolvat si care a starnit atentia multor oameni din Phoenix, este cel de pe 13 martie 1997. Timp de 3 ore, locuitorii au observat pe cer multe luminite si o nava cu forma triunghiulara care se misca foarte incet. Autoritatile au incercat sa calmeze oamenii, spunand ca au fost niste exercitii militare si ca luminile erau de la avioanele A-10.
Totusi, au uitat sa explice un singur lucru: nava triunghiulara care zbura mult prea incet pentru a fi un avion si forma ciudata. Orice ar fi fost acea nava, nu si-a mai facut aparitia, iar unii incearca si acum sa descopere despre ce era vorba.
 

Descoperiri

Stiinta


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rcoce96/public_html/misterele-lumii.ro/modules/mod_jw_srfr/helper.php on line 42
JSN Dome template designed by JoomlaShine.com