Banner sus

Cercurile din lanurile de grau, probabil cele mai clare mesaje de la extraterestri

Intalniri extraterestre, stiri despre cercuri in lanurile de grau sau aparitii pe cerul instelat sunt doar cateva dintre dovezile ca exte mai mult decat posibil sa existe multe alte civilizatii pe langa cea a pamantenilor, care in ignoranta lor planetara continua sa se vada drept creatie unica a lui Dumnezeu. Dar ce se intampla atunci cand mesajele vin prin canale, surse sau profeti si contin informatii care cu greu pot fi combatute?

O emisiune de televiziune intrerupta de un personaj din alta lume

Un prim astfel de mesaj a fost transmis printr-o emisiune de televiziune in Anglia, pe 26 noiembrie 1977, in reteaua Southern ITV (care cuprinde Londra de Sud si Sud-Est). Un mesaj difuzat la ora 17:12, in timpul stirilor de seara, noteaza martinfrost.ws. Timp de cinci minute, mesajul ”a suprapus” vocea prezentatorului de stiri, Ivor Mills.Nu mai putin de 5 emitatoare au fost deturnate in acelasi timp, raspandite pe distante mari, iar Autoritatile Independente ale Audiovizualului nu au fost constiente de faptul ca mesajul este superior semnalului lor, asa ca emitatoarele au fost oprite imediat. Presa a notat ca acest lucru este posibil sa se fi intamplat deoarece semnalul major nu a fost de natura terestra.Ce spunea,mai precis, mesajul transmis?

”Va vorbeste Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Timp de mai multi ani, unii dintre voi ne-ati vazut pe cer sub forma unor lumini. Ne adresam voua cu iubire, in pace si intelepciune, asa cum am facut aceasta cu fratii si surorile voastre de pe intreaga voastra planeta, Terra.Am venit sa va avertizam despre destinul rasei si al lumii voastre si intentionam sa va sfatuim cu intelepciune pentru a putea sa comunicati semenilor vostri, care este calea cea mai buna pe care trebuie sa o adoptati, pentru a evita in felul acesta toate dezastrele care ameninta atat lumea voastra, cat si alte lumi din jurul vostru. Aceasta interventie este necesara pentru a putea sa participati la Marea Trezire Spirituala ce va avea loc atunci cand planeta voastra Terra va trece intr-o noua era, a Varsatorului.Aceasta noua era a profundelor transformari ar putea sa fie pentru rasa voastra o perioada de iubire, bunavointa, mare pace si evolutie, cu conditia ca aceia care va conduc, unii dintre ei din umbra, sa devina constienti de fortele rele care le intuneca acum judecata. Ramaneti calmi si ascultati cu atentie ce am sa va spun, caci aceasta sansa s-ar putea sa nu se mai repete. Toate armele voastre distrugatoare si nefaste trebuie sa fie neintarziat suprimate”. (sursa camlipede.ro)

Intreaga registrare poate fi vazuta accesand linkul de mai jos

https://www.youtube.com/watch?v=6BWHVmBY0Cs

Mesaje extraterestre,avertizari si sfaturi primite de mai multe persoane

Un alt caz de mesaje transmise direct este cel al familiei Mark, din SUA: Sandy Mark, mama, este cea care a vorbit cu extraterestrii. Intilnirile ei au avut loc intr-o camera mica, circulara. Imi amintesc doar ca vorbeam cu ei. Iar ei ma intrebau diverse lucruri despre viata mea, de ce lucrez acolo, de ce-mi risipesc timpul? Apoi mi-au spus ca va avea loc o prabusire a intregului sistem si nu conteaza cine o sa cistige pentru ca totul se va darima in jurul tuturor. Va fi o rebeliune, iar eu nu voi lua parte la toate acestea, sa nu ma implic. La vremea aceea Sandy era implicata in politica iar dupa aceasta experienta ea a pus capat acestor activitati. Ea spune: A fost incredibil. In mintea mea inca mai aud cum ei imi spuneau sa nu particip la aceste miscari, sa ma indepartez, sa nu-mi mai pierd timpul asa.

Un alt caz, tot din SUA, ne prezinta o familie care a aflat intamplator despre experienta extraterestra pe care a avut-o. Facind o vizita unui specialist care i-a supus unei sedinte de hipnoza ei au retrait fantastica experienta a intilnirii cu un OZN. Ei si-au amintit ca au fost luati la bordul navei si examinati de niste fiinte aproape umane cu care s-au si conversat. Conform celor spuse de ei, fiintele extraterestre s-au purtat foarte frumos si respectuos. Ei au incercat sa le spuna ca incearca sa-i ajute. La intrebarea lor referitoare la motivul vizitei lor pe planeta noastra, ei au spus ca sunt aici pentru a-i juta oameni, spunind:Cu cit ii ajutam mai mult, cu atit de mult sintem noi ajutati. Iar cind i-a intrebat de unde sint, ei au dat un raspuns enigmatic si evaziv, spunind: Noi sintem dintr-un loc pe care voi inca nu-l cunoasteti.

 

Edward Snowden "avertiza" asupra probabilitatii ca mesajele extraterestrilor sa fie criptate

Pentru a pastra obiectivitatea, este important sa stiti ca aceste mesaje extraterestre sunt destul de dificil de "captat", doua mari probleme fiind criptarea si interferentele de fond sau radiatiile.Conform unui material aparut pe antena3.ro in septembrie 2015, Eduard Snowden susține că de-a lungul timpului toate societățile și-au dat seama că este importantă criptarea informațiilor. "Astfel, dacă avem o civilizație extraterestră care încearcă să tragă cu urechea la comunicațiile altor civilizații sau dacă noi, oamenii, încercăm să ascultăm mesajele extratereștrilor, există doar o mică perioadă de timp în evoluția unei societăți când mesajele sunt transmise liber, fără a fi criptate, prin cele mai primitive și neprotejate canale de comunicare"."Ceea ce noi recepționăm, fie că este vorba despre un spectacol de televiziune de pe o altă planetă, de un apel telefonic sau de schimbul de date dintre planeta lor și sistemul lor de navigare prin GPS, orice fel de mesaj ar fi, toate sunt imposibil de detectat din radiația cosmică de fond", mai adaugă Snowden. Explicatii pertinente, insa nimeni nu sustine ca este imposibil sa primim informatii extraterestre.

 

Descoperiri

Stiinta


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rcoce96/public_html/misterele-lumii.ro/modules/mod_jw_srfr/helper.php on line 42
JSN Dome template designed by JoomlaShine.com