Banner sus

Sursa foto: www.adguk-blog.com - OZN deasupra MOSCOVEI

Fostul imperiu al URSS a cunoscut cresteri incredibile dupa cel de-al doilea razboi mondial, tehnologia de care dispunea fiind mult superioara chiar si americanilor. De unde o aveau rusii, cum au dobandit-o si in ce conditii aveau de cand sa o foloseasca? Vom incerca sa aflam cateva dintre aceste mistere in randurile de mai jos si sa incercam in acelasi timp sa intelegem de unde considera actuala Rusie legitimitatea de a fi cea mai mare putere a lumii. Oricare ar fi adevarul, un lucru este cert: Rusia a inceput sa se trezeasca din "letargie" si sa arate din nou ca detine CEVA. 

Armata rusa a doborat un OZN in 1987

Generalul Emil Străinu, specialist în arme neconvenţionale, scrie în Jurnalul Conspiraţiei că regimentul de rachete antiaeriene sovietice se afla într-o misiune de exerciţiu în Siberia, în 1987. Apariţia obiectului zburător, care nu avea ce să caute acolo, a alertat imediat conducerea regimentului. După somaţiile de rigoare, la care nu s-a primit nici un răspuns, sovieticii au deschis focul.

“OZN-ul s-a prăbuşit, iar 25 de militari au fost trimişi în recunoaştere. Dintre ei au supravieţuit doar doi, care aveau să povestească ulterior cum s-a petrecut primul conflict între oameni şi extratereştri. Acei martori au spus că din navă ar fi ieşit cinci fiinţe umanoide, care s-au contopit într-o sferă luminoasă. La scurt timp, sfera, care scotea sunete ascuţite puternice, a explodat, iar cei cinci extratereştri au dispărut. În urma lor, 23 dintre militarii trimişi în recunoaştere au rămas «pietrificaţi»: corpurile lor, lipsite de viaţă, erau mult mai rigide decât cele ale morţilor obişnuiţi şi aveau consistenţa pietrei”, precizează generalul Emil Străinu, în revista Jurnalul Conspiraţiei.Obiectul ar fi fost preluat de KGB pentru a nu alerta masele.

Potrivit publicaţiei, nava extraterestră şi cadavrele soldaţilor au fost transportate în laboratoarele KGB, serviciul secret sovietic. Specialiştii ruşi ar fi concluzionat că militarii au fost bombardaţi cu o sursă necunoscută de energie, care, practic, i-a pietrificat, prin transformarea apei din organism într-o substanţă cu structura moleculară necunoscută, nemaiîntâlnită pe Terra.(citeste restul articolului accesand acest link)

Extratereştrii care ar fi supravieţuit doborârii OZN-ului şi-au luat revanşa „pietrificând” un număr de 23 de militari sovietici. Una dintre fotografii înfăţişează locul unde s-a prăbuşit vehiculul extraterestru şi  unde sunt militarii pietrificaţi în poziţiile în care au fost surprinşi de rafalele aşa- ziselor „gloanţe” de „energie pură”.

Specialiştii serviciilor americane şi occidentale de informaţii consideră această fotografie „cel mai şocant portret al unei revanşe a extratereştrilor”. Ei consideră că şi numai acest document fotografic ne dezvăluie intenţiile şi puterea de care dispun ipoteticii extratereştri, reprezentând mult mai mult şi mai sugestiv decât tot ce s-a scris până în prezent despre OZN-uri. Deşi OZN-uri au mai fost identificate şi numeroşi extratereştri au fost semnalaţi ceea ce vine în sprijinul unor observaţii, în diferite regiuni ale lumii, se consideră că acesta este primul caz de „conflict armat” între două civilizaţii.(pasaj extras dintr-un articol aparut in 2013 pe aceeasi tema)

Intalnirile dintre RUSIA si Extraterestri, confirmate inclusiv de evolutia rapida a fostului imperiu URSS

Conform unui articol aparut in urma cu ceva timp pe descopera.ro, evolutia imperiului tarist din perioada 1900-1990 se datoreaza in mare parte unor tehnologii extraterestre. Istoria relatiilor dintre seviciile secrete ruse si vizitatorii de pe alte plante ar data de peste 100 ani, inca din timpul politiei secrete tariste, redutabila Ohrana. Astfel ca baza de date a serviciilor secrete de la Kremlin cu extraterestri este intr-atat de bogata incat dosarele si inregistrarile audio-video ar incapea in peste 20 de vagoane de tren, daca este sa dam crezare unui fost cadru KGB.

Presa internationala asociaza Rusiei si fostului spatiu sovietic doar celebrul incident de la Voronezh si alte cateva aparitii fugitive pe cerul Moscovei. Pasionatii fenomenului OZN sustin, insa, ca incidenta aparitiilor si contactelor este cu mult mai mare. Fosta Uniune Sovietica acoperea un spatiu imens, de dimensiunea unui continent. Nici suprafata de astazi a Rusiei nu e cu mult mai mica. Teoretic, este cumva de asteptat ca pe un asemenea teritoriu vast sa aiba lor numeroase observatii, incidente OZN si chiar intalniri intre oameni si extraterestri. Avansul tehnologic si militar pe care U.R.S.S. l-a luat in fata SUA, imediat dupa cel de-al doilea Razboi Mondial si pana la inceputul anilor '70 ai secolului trecut s-ar fi datorat stransei conlucrari intre KGB si o rasa razboinica de extraterestri - conform unei teorii a conspiratiei.

Colaborarea dintre armata rusa si rase extraterestre dezvaluita pe youtube de un presupus hacker mexican

Conform unui articol aparut pe efemeride.ro, pe canalul de Youtube al unui hacker de origine mexicană, au apărut recent trei videoclipuri, care demonstrează că armata rusă comunică sistematic cu o civilizație care își are baza pe Marte.Descoperirea realizată de hackerul mexican Perrua Perrin este una de-a dreptul fantastică și bărbatul în cauză a raportat-o mai multor site-uri de specialitate pentru a o publica. Fișierele audio le-a putut lua de pe un forum privat rus, unde existau cu circuit închis. Este posibil ca specialiștii în calculatoare din Rusia să fi fost capabili de a intercepta mai multe convorbiri între reprezentanții armatei și o presupusă civilizație existentă pe Marte.

Aceste documente secrete au fost împărțite în trei părți, după care au fost încărcate pe canalul personal al hackerului mexican. În primul videoclip se poate auzi cum un reprezentant al armatei rusești vorbește cu un personaj reprezentant al unei colonii de pe Marte.

Un razboi mare va avea loc pina in 2029 intre armata SUA si o rasa extraterestra

În SUA circulă multe zvonuri care susțin că în anul 2029 întreaga planetă Pământ ar putea fi invadată de ființe extraterestre care vor elimina toateguvernele și conducătorii. Conform UFO International Project, recent, aceste zvonuri au fost confirmate de foști angajați aiguvernului american care au lucrat înbazele secrete ale SUA și au informații ce au fost ținute ascunse publicului larg pentru a nu crea panică în rândul oamenilor.   

Un inginer care sustine ca a lucrat pentru guvernul american afirma că în anul 1954, președintele de atunci Dwight Eisenhower ar fi făcut un pact cu trei specii diferite de extratereștrii pentru un schimb de tehnologie. Atât inginerul, cât și alți cercetători ai OZN-urilor sunt de părere că Eisenhower le-a dat permisiunea extratereștrilor de a răpi vite și un număr limitat de persoane în schimbul unor tehnologii avansate, în acea perioadă existând într-adevăr în SUA zeci de mii de bovine mutilate în mod inexplicabil. Extratereștrii au încălcat pactul făcut cu Eisenhower și au răpit mai multe persoane decât le-a fost permis și din acel moment un război ascuns a fost declarat extratereștrilor, care plănuiesc să scape planeta de guverne și de conducători și să preia total conducerea în anul 2029. 

Înainte de moartea sa, acest inginer a avertizat lumea de invazia extraterestră iminentă din 2029, dar nu a apucat să explice dacă extratereștrii vor să elimine doar liderii mondiali sau dacă vor să șteargă de pe fața pământului întreaga rasă umană. (pentru articolul in forma originala intra aici)

Ingrijorator este ca armata rusa STIE ca nu este pregatita de confruntari

Intr-un articol antena3.roRussia Today scrie că un jurnalist a întrebat despre problema securităţii extraterestre în timpul unei conferinţe de presă la Centrul Titov de Testare şi Sisteme de Control al Spaţiului, din apropiere de Moscova.

"Până în acest moment nu suntem capabili de asta. Din nefericire, nu suntem pregătiţi să ne luptam cu civilizaţiile extraterestre", a răspuns adjunctul şefului centrului, Serghei Berejnoi.

"Centrul nostru nu a fost însărcinat cu asta. Sunt prea multe probleme pe pământ şi în apropierea sa", a adăugat acesta.

Centrul spaţial Titov, condus de Trupele de Apărare Aerospaţială, controlează 80% din flota de sateliţi militari şi civili ai Rusiei.

Descoperiri

Stiinta


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rcoce96/public_html/misterele-lumii.ro/modules/mod_jw_srfr/helper.php on line 42
JSN Dome template designed by JoomlaShine.com