Banner sus

Extraterestrii colaboreaza cu mai multe guverne de pe Terra

Teoria presupuselor colaborări secrete între guvernul SUA şi extratereştri a fost susţinută, mai ales în anii 80, de către Milton William (Bill) Cooper, subofiţer în Air Force.Cooper afirmă că în perioada 1970-1973, pe când lucra pentru comandamentul flotei militare din Pacific, a avut acces la două materiale: Raportul nr.13 al proiectului Grudge/Blue Book şi un rezumat privind operaţiunea  „Majority” - care ar fi fost legată de un grup oficial ultrasecret MJ-12. În „Raportul 13” s-ar fi găsit date privind prăbuşiri de OZN-uri, cadavre recuperate, extratereştri vii, fotografii, răpiri,  analize ale OZN-urilor, etc.

Departamente speciale

Conform declaraţiilor lui Cooper, există rase de extratereştri cu care americanii ar fi în contact. Declaraţiile lui se alătură surselor  cotate a fi “cu credibilitate îndoielnică”, care au susţinut, de-a lungul timpului, că structuri din CIA şi departamente speciale ale U.S. Army au o îndelungată relaţie cu trei specii de fiinţe extraterestre care, dintre toate naţiunile lumii, ar fi ales să intre în contact doar cu americanii: Reptilienii (botezati astfel datorită pielii lor), "Conformatorii" (fiinţe vii “bazate” pe siliciu), şi "Micii Cenuşii" (cunoscuţi şi sub numele de Ebeni, care ar fi originari din sistemul solar Zeta Reticuli.

Aviatorul John Lear declara, tot în anii 80, că deţine informaţii că guvernul SUA “a vândut rasa umană unor extratereştri care ne vor răul”. Lear, fiu al unui faimos inventator şi constructor de avioane, a zburat cu peste 160 de tipuri de avioane, a participat la mai multe misiuni CIA, a doborât de repetate ori recorduri de viteză şi era singurul pilot din lume care deţinea toate tipurile de certificate de zbor eliberate de Federal Aviation Administration. El susţinea că în laboratoarele subpământene multietajate de la Dulce, din nordul statului New Mexico, dar şi în alte baze, se află mii de extratereştri. Tot acolo ar trăim conform lui Lear,  un mare numar de specialişti pământeni, “închişi probabil pentru totdeauna” (conform spuselor aviatorului).  

Articolul aproape ca ar fi trecut neobservat daca nu ar fi fost cativa "amatori" care sa atraga atentia asupra acestui subiect. Citeste restul articolului aici.

Încăperea tainică în care se adăpostesc OZN-uri, Hangarul 18

Potrivit lvendal.ro ,in pofida îndoielilor manifestate de O.Z.N.-ologi, zvonurile au continuat să circule. Potrivit folclorului urban din epoca O.Z.N.-urilor, una sau mai multe aeronave extraterestre s-ar fi zdrobit la sol, în ţinuturile din sud-vest ale Americii. Se presupune că personalul militar a transferat resturile aeronavelor şi trupurile culese la baza aeriană de la Wright-Patterson. În câteva cazuri, persoane răzleţe au afirmat că văzuseră cu ochii lor dovada, fie că participaseră la acţiunile de recuperare la faţa locului, fie că aflaseră întâmplător – în cursul efectuării misiunii secrete – într-o încăpere tainică de la Wright-Patterson. La un moment dat s-a menţionat „hangarul 18″ sau „camera albastră”, în legătură cu locul în cauză; dar nu este clar dacă aceste nume au fost evocate în timpul declaraţiei făcută de cineva care pretindea că a fost martor ocular sau dacă au apărut pe parcurs, aşa cum se întâmplă când o poveste circulă pe cale orală.

Un film ştiinţifico-fantastic din 1980, regizat de James L. Conway şi avându-i ca interpreţi pe Darren McGavin şi Robert Vaughan, a dramatizat episodul. Ca urmare, toţi americanii au luat cunoştinţă de titlul filmului – Hangarul 18. În orice caz, autorităţile Forţelor Aeriene au negat cu consecvenţă existenţa hangarului.Un fost pilot al armatei a afirmat că, într-o zi din anul 1953, se afla într-un hangar din Wright-Patterson, când a sosit un DC7 ce transporta cinci lăzi. El a fost de faţă când trei lăzi au fost deschise: fiecare ladă conţinea trupul unui mic umanoid aşezat pe o pânză întinsă pe bucăţi de gheaţă. Înalte de patru picioare, făpturile aveau capetele lipsite de păr, gura mică, iar trupurile subţiri păreau, la lumina din hangar, de culoare cafenie. Purtau veşminte uşoare, mulate pe corp, iar două umflături pe pieptul unuia din cadavre sugera că era femeie. Pilotul a declarat că membrii echipajului avionului DC7 îl informaseră despre prăbuşirea unei farfurii zburătoare în deşertul Arizona, afirmând – totodată – că unul din umanoizi încă trăia când a sosit echipa de recuperare, dar eforturile de a-l salva au fost zadarnice. Stringfield spunea: „Omul mi-a făcut impresia unei persoane sincere, de caracter şi echilibrate”. Citeste mai multe despre acest subiect aici.

RUSIA "a rugat" SUA sa faca publice informatiile pe care le detine despre extraterestri

Potrivit unui articol aparut pe reporterntv.ro, Kremilinul a amenințat direct Statele Unite că, dacă refuză, va dezvălui mai multe fapte știute de savanții și cercetătorii de la Moscova.De altfel, premierul Rusiei, Dmitri Medvedev a răspuns, în luna decembrie 2012, întrebărilor unui reporter, spunând că, într-adevăr, unele dintre guvernele lumii cunosc multe lucruri despre extratereștri, dar le țin ascuns.

"Odată cu valiza ce conține și codurile de lansare a focoaselor nucleare, președintele primește de asemenea și un dosar ultra-secret, care conține informații despre ființele extraterestre care ne-au vizitat planeta (...) Mai multe informații asupra acestui aspect puteți obține vizionând documentarul Men în Black... Nu vă voi spune câți extratereștri se afla în prezent printre noi, pe Pământ, deoarece acest lucru ar cauza panică", a spus Medvedev.

De reținut faptul că premierul rus nu se referea la comedia made in USA, "Men in Black", ci la un documentar rusesc care vorbește despre vizitele pe Terra ale unor OZN-uri. El a specificat, cu aceeași ocazie, că unul din dosarele pe care le primesc președinții Rusiei se referă la extratereștrii care trăiesc pe teritoriul Federației Ruse.

Afirmațiile lui Medvedev au fost, de altfel, luate în râs de agențiile de presă occidentale, care l-au acuzat de acesta că era beat în momentul în care vorbea.

Totuși, un alt episod pe aceași temă a avut loc pe 21 septembrie 1987, când, într-o reuniune a Adunării Generale a ONU, președintele american Ronald Reagan a vorbit deschis despre amenințarea unei invazii extraterestre, spunând că marile puteri ar trebui să acționeze împreună pentru a se pregăti de o eventuală agresiune. Este greu de crezut că Reagan vorbise de la tribuna ONU după ce băuse un păhăruț, comenta, la vremea respectivă, prestigiosul cotidian Corriere della Sera.

 

 

Descoperiri

Stiinta


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rcoce96/public_html/misterele-lumii.ro/modules/mod_jw_srfr/helper.php on line 42
JSN Dome template designed by JoomlaShine.com