Banner sus

Area 51- un loc secret unde se desfasoara experiemente cu tehnologie extraterestra?

Aria 51 este unul dintre acele locuri aparent mistice despre care majoritatea pasionatilor de paranormal si ufologie cred ca exista, dar despre care nu exista suficiente informatii incat sa poti afirma cu certitudine ceva despre acel loc. Asa sa fie oare? Potrivit wikipedia Zona 51 (în engleză Area 51) este una dintre cele mai secrete baze ale Armatei Americane situată lângă lacul săratGroom Lake, din comitatul Nye, statul Nevada, Statele Unite ale Americii.Zona 51 a fost construita intre anii 1940-1950.De atunci, ea tot continua sa se extinda. Pista de aterizare a bazei acoperă, de fapt, întreaga suprafață a lacului, fiind aleasă pentru că în cazul unei aterizări de urgență, la viteză ridicată, aceasta se face cu mai puține riscuri pe un lac de sare secat, cu suprafața moale, decât pe o pistă din beton dur.

Conform descopera.ro ,ani de zile, Pentagonul i-a negat existenta, chiar si-atunci cand devenise de domeniul public ca acea infama bucata de desert aflata la 120 kilometri de Las Vegas, denumita Area 51, era o baza a fortelor armate SUA, destinata unor experimente super-secrete. Potrivit legendelor, in acea bucata de desert extrem de bine pazita de militari aveau loc experimente UFO: se sectionau extraterestri, pentru a fi studiati, intr-o atmosfera de X-Files. In realitate, ceea ce se stie cu certitudine este ca acolo au fost experimentate arme SF, produse insa cu tehnologii terestre, de la avionul-spion U2, la Stealth F-117A si pana la bombardierul invizibil B2.

La începuturile anilor ’90, un personaj bizar și-a făcut apariția în mass media americană. Este vorba despre Bob Lazăr, care a avut șansa să lucreze pentru o perioadă de aproape un an în Area 51. Pentru că devenise prea curios, bărbatul a fost dat afară din sistem și ameninţat în numeroase rânduri cu moartea. Lazăr a făcut o serie de dezvăluiri șocante pentru publicul larg, din dorința de a se răzbuna, dar și a arăta adevărul despre ceea ce se petrece în subteranul Dreamland (sursa efemeride.ro). Conform aceluiasi personaj,area 51 este locul în care se copiază tehnologia extraterestră, printre aceste tehnologii numarandu-se inclusiv nave tip UFO capabile sa sfideze legea gravitatiei sau normele de zbor pe care opinia publica le cunoaste.

Intr-un articol prezentat de Adevarul in august 2013 ,National Security Archive a Universităţii George Washington a primit acces la documente care atestă Area 51 şi în care se menţionează experimentele care s-au derulat acolo, dar şi de când există această zonă. În sute de pagini de documente se arată că în deşertul Nevada a fost locul de testare a celor mai noi avioane, unul dintre ele fiind un celebru avion invizibil pentru radar folosit cu succes de armata SUA, notează The Atlantic Wire.

Este interesant de aflat ca inclusiv PRO TV a considerat subiectul Area 51 demn de a fi prezentat:Boyd Bushman a filmat inainte de decesul din august un video in care sustine, printre altele, ca SUA ar avea acces la tehnologie extraterestra, pe care el ar fi folosit-o in interesul companiei specializata in probleme de securitate Lockheed Martin.Acesta a prezentat in video mai multe poze cu extraterestri despre care sustine ca au fost facute cu ajutorul unor camere de unica folosinta in interiorul unor baze ale armatei americane.

Cert este ca locaţia Zonei 51 nu a fost niciodată secretă, având în vedere că ea este înfăţisată în imaginile din satelit prezentate de Google Maps sau Google Earth. În schimb, este păstrată secretă activitatea din interiorul bazei. Faptul că din ce în ce mai mulţi cetăţeni americani semnalau apariţia de OZN-uri prin anii’50 şi ‘60 avea o legătură directă cu activitatea care se desfăşura în Zona 51. Accesul în apropierea bazei este în continuare restricţionat.

 

 

 

 

 

 

Descoperiri

Stiinta


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rcoce96/public_html/misterele-lumii.ro/modules/mod_jw_srfr/helper.php on line 42
JSN Dome template designed by JoomlaShine.com